Tags

14 November 2021 Column by @NiemPseu L.Yo

Ik kende de hype niet maar via de column van Minimalist Dutchie leerde ik het kennen. Ik heb gezocht naar de oorsprong, maar heb die nog niet gevonden op een artikel van CBNC na dan.Wat ik er van begrijp, is het de bedoeling geen luxe onnodige extra’s te kopen in de maand November wat eigenlijk ook al Movember heet. De maand dat je je MO (snor laat staan) in awareness van kanker.

Het is eigenlijk al te laat om mee te doen in beide hypes, maar de snor heb ik al eens gedaan, wat zeg ik de totale baardgroei. Maar hier in huis is het best moeilijk om geen onzinnige extra’s te kopen. We vinden het namelijk op het moment van aanschaf echt wel nodig. Maar als ik achteraf kijk zou het best wel minder kunnen denk ik. Wat heb ik de afgelopen periode vanaf 1 November gekocht wat niet echt nodig was?

Horlogebandjes, BT-sleutelhanger, Laptophoes, sport earbuds, sneakers, truien, batterijen, en dan nog een berg afgeschreven items waarvan ik nu al niet meer weet wat het was. Hebben jullie dat ook dat in je afschrijvingen alleen nummer staan en je niet meer weet wat het was? Maar goed daar ging het niet over. Ik heb jaren gehad dat ik maanden niets kon uitgeven dus geniet ik ook als ik het wel kan. Voor je het weet kan het weer niet.

** Genoten van deze column? Doe een donatie om deze site te kunnen onderhouden¡